Kako da postavite digitalni potpis na dokument na Android uređaju? - Uputstvo za android
uputstva
registracija rs domena

Kako da postavite digitalni potpis na dokument na Android uređaju?

13.07.2013, 10:33
Ako ste često u situaciji da treba da potpišete važne dokumente dok ste u pokretu i da ih pošaljete bez gubljenja previše vremena, postoje odlični fax servisi koji vam mogu pomoći.

Hellofax je veoma popularan fax servis koji je dostupan i za web i za mobilnu platformu. Kompanija je sada izdala i HelloSign za Android uređaje koji pomaže korisnicima da dodaju digitalne potpise i još neke elemente postojećim dokumentima, direktno sa telefona.
Dodavanje potpisa i drugih elemenata je veoma jednostavno, jer aplikacija ima veoma razumljiv korisnički interfejs. Moguće je dokumentima dodati četiri elementa – Signature, Text, Check Mar i Current Date – koje možete da pronađete na dnu prozora aplikacije.

Sve što treba da uradite je da kliknete na dugme Signature i kliknete na mesto u dokumentu gde želite da postavite potpis. Potpis i ostali elementi koji su dodati u dokument mogu da se pomeraju i promenite im veličinu u zavisnosti od razmeštaja dokumenta.

Kada završite dodavanje potpisa, kliknite na dugme Done u gornjem desnom uglu prozora što će odmah importovati dokument u vaš email program da biste mogli da pošaljete dokument.
Postavio clan: Pojedinac
Podeli na Facebooku Podeli sa prijateljima na facebook-u

Komentari

Trenutno nema komentara, komentarisite clanak pomocu forme koja se nalazi ispod

Da bi ste mogli da komentarisete clanke morate se registrovati


Obavestenje: Komentari nisu zvanicni stavovi ovog sajta već subjektivna mišljenja. Sajt Uputstva.rs nije odgovoran za stavove koji su iznešeni u komentarima i oni su vlasništvo njihovih autora.