Kako da bežično razmenjujete fajlove između računara i Android telefona? - Uputstvo za android
uputstva
registracija rs domena

Kako da bežično razmenjujete fajlove između računara i Android telefona?

20.07.2013, 10:26
Obično kada želite da kopirate muziku, video snimke ili slike na Android telefon, potrebno je da se povežete kablom na računar.

Ako vam je dosadilo da tražite kablove i uključujete ih u računar, postoji jednostavno rešenje. Sve što vam je potrebno je da vaš računar i Android telefon budu na istoj wifi mreži.
Da biste bežično razmenjivali fajlove između vašeg računara i Android telefona, uradite sledeće:

Otvorite Play Store aplikaciju.
Potražite i instalirajte aplikaciju AirDroid (besplatna je) na vaš telefon.
Kada instalirate program, pokrenite ga.
Videćete lozinku sa šest karaktera na dnu stranice. Zapamtite ovu lozinku jer će vam zatrebati kasnije da pristupite telefonu sa računara.
Pokrenite omiljeni pretraživač i otvorite sledeću adresu: web.airdroid.com , a zatim unesite lozinku iz prethodnog koraka.
Na desnoj strani prozora prikazan je model telefona i kratak rezime statusa memorije telefona. Da biste prebacili fajl sa računara na telefon kliknite na ikonicu Files.
Kliknite na dugme Upload u gornjem desnom uglu novog prozora.
Izaberite opciju Select Folder or Files, a zatim u prozoru Explorera izaberite direktorijum ili fajlove koje želite da prebacite.
Proverite stranicu Progress status i vidite da li su fajlovi prebačeni na telefon. Kada je proces završen u koloni Progress bi trebalo da stoji obaveštenje Success.
Zatvorite prozor pretraživača.
Postavio clan: Pojedinac
Podeli na Facebooku Podeli sa prijateljima na facebook-u

Komentari

Trenutno nema komentara, komentarisite clanak pomocu forme koja se nalazi ispod

Da bi ste mogli da komentarisete clanke morate se registrovati


Obavestenje: Komentari nisu zvanicni stavovi ovog sajta već subjektivna mišljenja. Sajt Uputstva.rs nije odgovoran za stavove koji su iznešeni u komentarima i oni su vlasništvo njihovih autora.