https://satpolpp.makassarkota.go.id/data/slot-gacor/https://satpolpp.makassarkota.go.id/data/slot-demo/https://disbud.makassarkota.go.id/slot-dana/https://dprd.makassar.go.id/download/slot-dana/https://disbud.makassarkota.go.id/slot-garansi/https://disbud.makassarkota.go.id/slot-hoki/https://jdih.narotama.ac.id/-/slot-garansi/https://jdih.narotama.ac.id/-/slot4d/https://jdih.narotama.ac.id/-/slot-thailand-gacor/https://jdih.narotama.ac.id/-/slot-qris/terongmas
Kako da restartujete samo Windows ali ne i računar? - Uputstvo za windows xp
uputstva
zaštita voća

Kako da restartujete samo Windows ali ne i računar?

04.06.2010, 09:40
Instalirali ste novi program u Windows, ili je možda vaš Windows previše spor i sada treba da ga restartujete?

Šta biste uradili u ovoj situaciji? Naravno kliknuli biste na dugme Restart i restartovali ceo računar. Međutim ne morate da restartujete ceo računar da biste restartovali Windows. Dobro ste čuli. Dakle, ovo je razlika između toplog butovanja (za računar) i hladnog butovanja (za Windows). Trik je veoma jednostavan. Sve što treba da uradite je da držite pritisnut taster Shift kada kliknete na dugme Restart. Restartovaćete Windows ali ne i računar.

To je sve.
Postavio clan: Uputstvo_84
Podeli na Facebooku Podeli sa prijateljima na facebook-u

Komentari

Trenutno nema komentara, komentarisite clanak pomocu forme koja se nalazi ispod

Da bi ste mogli da komentarisete clanke morate se registrovati


Obavestenje: Komentari nisu zvanicni stavovi ovog sajta već subjektivna mišljenja. Sajt Uputstva.rs nije odgovoran za stavove koji su iznešeni u komentarima i oni su vlasništvo njihovih autora.