https://disbud.makassarkota.go.id/slot-garansi/https://disbud.makassarkota.go.id/slot-hoki/https://simandesk.kejaksaan.go.id/-/slot-thailand/index.phphttps://jdih.narotama.ac.id/-/slot-garansi/https://jdih.narotama.ac.id/-/slot4d/https://jdih.narotama.ac.id/-/slot-thailand-gacor/https://jdih.narotama.ac.id/-/slot-qris/terongmas
Kako da isključite programe bez otvaranja Task Manager-a - Uputstvo za windows xp
uputstva
zaštita voća

Kako da isključite programe bez otvaranja Task Manager-a

14.06.2010, 14:35
Ako ste kao većina naših čitalaca onda najverovatnije u svakom trenutku imate otvoreno najmanje desetak prozora na vašem računaru. A kada se sistem blokira veoma je teško utvrditi koji proces, tojest program je kriv za to.

Ako koristite Windows, obično treba da pritisnete Ctrl+Alt+Del prečicu na tastaturi kako biste pozvali Windows Task Manager, i pronađete onaj program koji koristi neobično veliku količinu memorije. Ali postoji i jednostavniji način.

Task Killer je sićušni program koji sedi u vašem taskbaru. On vam omogućuje da otvorite listu otvorenih prozora i/ili otvorenih procesa bez otvaranja Windows Task Manager-a. Jedan klik levim ili desnim tasterom miša je dovoljan da se proces isključi. Iako instalacioni fajl ima samo 300KB, Task Killer zauzima više od 2MB RAM-a na Vista mašini.
Postavio clan: Uputstvo_84
Podeli na Facebooku Podeli sa prijateljima na facebook-u

Komentari

Trenutno nema komentara, komentarisite clanak pomocu forme koja se nalazi ispod

Da bi ste mogli da komentarisete clanke morate se registrovati


Obavestenje: Komentari nisu zvanicni stavovi ovog sajta već subjektivna mišljenja. Sajt Uputstva.rs nije odgovoran za stavove koji su iznešeni u komentarima i oni su vlasništvo njihovih autora.