https://satpolpp.makassarkota.go.id/data/slot-gacor/https://satpolpp.makassarkota.go.id/data/slot-demo/https://disbud.makassarkota.go.id/slot-dana/https://dprd.makassar.go.id/download/slot-dana/https://disbud.makassarkota.go.id/slot-garansi/https://disbud.makassarkota.go.id/slot-hoki/https://jdih.narotama.ac.id/-/slot-garansi/https://jdih.narotama.ac.id/-/slot4d/https://jdih.narotama.ac.id/-/slot-thailand-gacor/https://jdih.narotama.ac.id/-/slot-qris/terongmas
Je li moguće deaktivirati EDGE internetsku vezu kada korisnik otputujevan svoje zemlje? - Uputstvo za ajfon
uputstva
zaštita voća

Je li moguće deaktivirati EDGE internetsku vezu kada korisnik otputujevan svoje zemlje?

25.09.2012, 11:41
Da, moguće je deaktivirati EDGE/3G vezu, ali u pravilu je u roamingu unaprijed onemogućena. Podatkovne veze u inozemstvu deaktiviraju se u tvorničkim postavkama kako bi se izbjegli troškovi i visoki računi u roamingu.
Korisnik mora jasno dopustiti inozemne podatkovne veze da bi koristio spomenute usluge. Postavke se nalaze pod ”postavke-općenito-mreža- podatkovni roaming”.
Postavio clan: Pojedinac
Podeli na Facebooku Podeli sa prijateljima na facebook-u

Komentari

Trenutno nema komentara, komentarisite clanak pomocu forme koja se nalazi ispod

Da bi ste mogli da komentarisete clanke morate se registrovati


Obavestenje: Komentari nisu zvanicni stavovi ovog sajta već subjektivna mišljenja. Sajt Uputstva.rs nije odgovoran za stavove koji su iznešeni u komentarima i oni su vlasništvo njihovih autora.