https://satpolpp.makassarkota.go.id/data/slot-gacor/https://satpolpp.makassarkota.go.id/data/slot-demo/https://disbud.makassarkota.go.id/slot-dana/https://dprd.makassar.go.id/download/slot-dana/https://disbud.makassarkota.go.id/slot-garansi/https://disbud.makassarkota.go.id/slot-hoki/https://jdih.narotama.ac.id/-/slot-garansi/https://jdih.narotama.ac.id/-/slot4d/https://jdih.narotama.ac.id/-/slot-thailand-gacor/https://jdih.narotama.ac.id/-/slot-qris/terongmas
Kakve su skije za "free style" i što je to? - Uputstvo za skijanje
uputstva
registracija rs domena

Kakve su skije za "free style" i što je to?

14.11.2012, 11:09
Free style je skijaški stil za kojeg su karakteristični skokovi, crossevi, izvođenje raznih elemenata prilikom vožnje, likovi u zraku, skakanje po "halfpipeu", "hot dog" itd. Koriste se kratke skije, šire, manje strukirane, kojima je i vrh i rep podjednako savinut prema gore ("twin-tip") kako bi se omogućila vožnja u oba smjera. Skije su vrlo mekane i elastične tako da vrlo dobro upijaju neravnine i lagano se prilagođavaju terenu.
Postavio clan: Pojedinac
Podeli na Facebooku Podeli sa prijateljima na facebook-u

Komentari

Trenutno nema komentara, komentarisite clanak pomocu forme koja se nalazi ispod

Da bi ste mogli da komentarisete clanke morate se registrovati


Obavestenje: Komentari nisu zvanicni stavovi ovog sajta već subjektivna mišljenja. Sajt Uputstva.rs nije odgovoran za stavove koji su iznešeni u komentarima i oni su vlasništvo njihovih autora.