uputstva
registracija rs domena

Kako da jednostavno retuširate fotografiju?

23.06.2010, 12:29
Često se dešava da je potrebno da retuširate digitalnu fotografiju pomoću editora za slike ali su vam možda ograničene veštine u Photoshopu. Ako tražite jednostavno rešenje za izvršavanje osnovnih editovanja fotografije, pravo rešenje je Lightbox Image Editor.

Lightbox Editor ima odlične kontrole koje vam omogućavaju da u realnom vremenu vidite rezultate dok radite promene. Interfejs je veoma lep i naglašava sliku sa minimum ometanja. Lightbox Editor podržava TIFF i RAW slike pored JPEG i BMP formata fajlova. On koristi 16 bita po kanalu za editovanje i nudi mogućnost automatskog podešavanja boja, ravnoteže beline ili možete ručno da podešavate ove opcije.

Takođe su obezbeđene i osnovne alatke za opsecanje, promenu veličine i izoštravanje slika kao i uklanjanje crvenog oka i retuširanje. Lightbox Editor je veoma koristan za brzo i lako retuširanje fotografija.
Postavio clan: Uputstvo_84
Podeli na Facebooku Podeli sa prijateljima na facebook-u

Komentari

Trenutno nema komentara, komentarisite clanak pomocu forme koja se nalazi ispod

Da bi ste mogli da komentarisete clanke morate se registrovati


Obavestenje: Komentari nisu zvanicni stavovi ovog sajta već subjektivna mišljenja. Sajt Uputstva.rs nije odgovoran za stavove koji su iznešeni u komentarima i oni su vlasništvo njihovih autora.