Zimnica uputstva, uputstvo za zimnicu, strana #16
uputstva
registracija rs domena

Zimnica - strana #16

Ukupno ima 160 uputstava za zimnicu

Kako pripremiti Ostavljanje paprika za punjenje?

Potrebno je: 5 kg paprika babura 350 g soli 500 g šećera 100 g ulja Priprema Mesnate, zdrave babure, pogodne za punjenje operite, očistite od drški i od semena, pa ih poređajte u veću posudu. U svaku papriku ...
Uputstvo je uneseno: 07.11.2012
Postavio clan: Pojedinac
Ocenjen je 0 puta

Kako pripremiti Vranjanske pečene paprike?

Potrebno je: 50 babura 400 g ulja so sirće (vinsko) Priprema Zdrave, mesnate paprike operite i ispecite na štednjaku. Ostavite ih da stoje najmanje 12 časova. Ulje sipajte u dublji tiganj i stavite ga na štednjak ...
Uputstvo je uneseno: 07.11.2012
Postavio clan: Pojedinac
Ocenjen je 0 puta

Kako se priprema Pikantna zimska pašteta?

Potrebno je: 40 mesnatih crvenih paprika babura 4 kg paradajza 1 kg crnog luka 100 g belog luka 1 veza celerovog lista 2,5 dl ulja 250 g senfa 3 kesice bibera soli po ukusu Priprema Povrće ...
Uputstvo je uneseno: 08.11.2012
Postavio clan: Pojedinac
Ocenjen je 0 puta

Kako se priprema Papreno ljuta mađarska salata?

Potrebno je: 3 kg paradajza 3kg malih paprika „oficirki" (po kg crvenih žutih i narandžastih) 2 glavice belog luka 2 veze celera 1 veza peršuna 80 g soli 200 g šećera 6 dl sirćeta 3 dl ulja ...
Uputstvo je uneseno: 08.11.2012
Postavio clan: Pojedinac
Ocenjen je 0 puta

Kako pripremiti Pržene paprike?

Potrebno je: 5 kg paprika 2 l sirćeta šaka soli ulje za prženje konzervans Priprema Odaberite zdrave mesnate paprike, operite ih, izvadite seme sa drškom i osušite ih. U veću šerpu nalijte ulje da pokrije ...
Uputstvo je uneseno: 08.11.2012
Postavio clan: Pojedinac
Ocenjen je 0 puta

Kako pripremiti Pečurke sa paprikama?

Potrebno je: 2 kg bukovača ili šampinjona isečenih na listiće 1 glavica usitnjenog crnog luka 7,5 dl sirćeta 1 dl vode 30 g soli 4-5 čenova belog luka 2 lovorova lista 5 crvenih paprika Priprema ...
Uputstvo je uneseno: 08.11.2012
Postavio clan: Pojedinac
Ocenjen je 0 puta

Kako pripremiti Džem od pomorandži i limuna?

Potrebno je: 0,5 kg pomorandže 0,5 kg limuna 700 g šećera Priprema Pomorandže i limun dobro operite i oljuštite. Da vam se ne bi prosipao sok, podelite ih na kriške, isecite na komadiće i odstranite semenke iznad šerpe ...
Uputstvo je uneseno: 08.11.2012
Postavio clan: Pojedinac
Ocenjen je 0 puta

Kako pripremiti Slatko od kajsija?

Potrebno je: 1 kg kajsija 1,5 kg šećera sok od jednog limuna krečna voda Priprema Kilogram kajsija oljuštite i isecite na polutke, stavite u dubok sud, nalijte bistrom krečnom vodom i ostavite da odstoje jedan sat. ...
Uputstvo je uneseno: 08.11.2012
Postavio clan: Pojedinac
Ocenjen je 0 puta

Kako pripremiti Pekmez od borovnice?

Potrebno je: 1 kg borovnica sok od 1 limuna 1/4 kašičice mlevenog korijandera 1 kg šećera Priprema Očišćene borovnice izgnječite i pomešajte sa sokom od limuna, korijanderom i šećerom, pa ostavite poklopljeno ...
Uputstvo je uneseno: 08.11.2012
Postavio clan: Pojedinac
Ocenjen je 0 puta

Kako pripremiti Džem od dunja i jabuka?

Potrebno je: 2,5 kg dunja 1 kg jabuka šećer kora od limuna Priprema Svaku dunju neoljuštenu isecite na 8-12 kriški i stavite u posudu sa hladnom vodom. Kuvajte oko pola sata na jakoj temperaturi i nakon kuvanja ...
Uputstvo je uneseno: 08.11.2012
Postavio clan: Pojedinac
Ocenjen je 0 puta