https://satpolpp.makassarkota.go.id/data/slot-gacor/https://satpolpp.makassarkota.go.id/data/slot-demo/https://disbud.makassarkota.go.id/slot-dana/https://dprd.makassar.go.id/download/slot-dana/https://disbud.makassarkota.go.id/slot-garansi/https://disbud.makassarkota.go.id/slot-hoki/https://jdih.narotama.ac.id/-/slot-garansi/https://jdih.narotama.ac.id/-/slot4d/https://jdih.narotama.ac.id/-/slot-thailand-gacor/https://jdih.narotama.ac.id/-/slot-qris/terongmas
Kako dekorisati stan za novogodišnju žurku? - Uputstvo za kucu i bastu
uputstva
registracija rs domena

Kako dekorisati stan za novogodišnju žurku?

28.05.2015, 09:04

1.Pospremite stan. Sigurno vam je kuća u „katastrofalnom“ stanju, pa ako jeste, prvo što treba da uradite je da pospremite. Bacite nepotrebne papire sa radnog stola, usisajte pod, očistite tepihe, obrišite prozore, operite sudove i stavite ih na svoje mesto… Kada to uradite, vaš dom biće malo pregledniji.

2.Pozabavite se detaljima. Dok ste čistili, sigurno ste našli neki lep izgubljen ukras. Možete ga obrisati krpom i staviti na vidljivo mesto. Ako nemate, možete kupiti nekoliko sitnica i staviti ih gde želite (to može biti na šalteru, ako imate noćni stočić i tu, pored računara, na polici, ormanu i sl.).

3.Izgledajte ozbiljno i odgovorno. U ovaj korak spadaju stvari kao knjige. Postavite ih na vašoj polici. Kada vaši prijatelji na novogišnjoj proslavi vide puno knjiga, ostaviće te na njih dobar utisak, kao da volite da čitate, da imate bogat rečnik, da ste ozbiljni… Verovali ili ne, to je jako važan utisak, a knjige su pravi pogodak. Nećete pogrešiti!

4.Napravite viseće ukrase. Kupite salvetice i/ili maramice i napravite male ruže od njih kao što smo mali svi radili. Ako se ne sećate kako, uputstva ima na inernetu, 100%! Kupite bezbojne salvete i/ili maramice, i kada napravite ružu, pređite mokrom bojom preko nje, ali samo po vrhovima i ivicama. Uskladite boju sa zidovima vašeg stana, tepihom, zavesama idt.

5.Zakačite slike na zid. Možda imate neke lepe slike iz detinjstva koje nisu na vašem zidu, ili slike životinja, slike livada i šuma i sl. Obavezno ih okačite, vaš stan će izgledati još lepše i biće jako nalickan. Ne verujem, ali ako nemate bar 2 – 3 slike, možete ih kupiti u radnji. Neka to budu obične slike, a ne da imaju iluzije ili tako nešto.
Postavio clan: Dinsa
Podeli na Facebooku Podeli sa prijateljima na facebook-u

Komentari

Trenutno nema komentara, komentarisite clanak pomocu forme koja se nalazi ispod

Da bi ste mogli da komentarisete clanke morate se registrovati


Obavestenje: Komentari nisu zvanicni stavovi ovog sajta već subjektivna mišljenja. Sajt Uputstva.rs nije odgovoran za stavove koji su iznešeni u komentarima i oni su vlasništvo njihovih autora.