https://satpolpp.makassarkota.go.id/data/slot-gacor/https://satpolpp.makassarkota.go.id/data/slot-demo/https://disbud.makassarkota.go.id/slot-dana/https://dprd.makassar.go.id/download/slot-dana/https://disbud.makassarkota.go.id/slot-garansi/https://disbud.makassarkota.go.id/slot-hoki/https://jdih.narotama.ac.id/-/slot-garansi/https://jdih.narotama.ac.id/-/slot4d/https://jdih.narotama.ac.id/-/slot-thailand-gacor/https://jdih.narotama.ac.id/-/slot-qris/terongmas
Kako da umnožim sobnu lozicu? - Uputstvo za kucu i bastu
uputstva
registracija rs domena

Kako da umnožim sobnu lozicu?

16.04.2011, 14:14
Lisnate biljke penjačice ili puzavice uvek su lep zeleni ukras. Pogodne su za male prostorije jer za rast ne zahtevaju puno mesta. Ako je lozica postala previše duga, isecite reznice i razmnožite je.

Skalpelom ili oštrim nožem ukoso odsecite izdanke ili na isti način presecite stabljiku između dva lista lozice. Reznice možete da pobodete u mešavinu jednakih delova treseta i rečnog peska.

Reznice možete da stavite u posudu s vodom, pazeći da ona stoji na veoma svetlom mestu, ali nikako na suncu. Kada se koren razgrana, biljčice presadite u saksiju.
Postavio clan: Pojedinac
Podeli na Facebooku Podeli sa prijateljima na facebook-u

Komentari

Trenutno nema komentara, komentarisite clanak pomocu forme koja se nalazi ispod

Da bi ste mogli da komentarisete clanke morate se registrovati


Obavestenje: Komentari nisu zvanicni stavovi ovog sajta već subjektivna mišljenja. Sajt Uputstva.rs nije odgovoran za stavove koji su iznešeni u komentarima i oni su vlasništvo njihovih autora.